27 de juny 2010

Ja s´ha celebrat la 1a Perifèrica!!

Hola a tots,

fa unes hores ha finalitzat la 1a Pedalada Perifèrica organitzada pel C.C. Hostalric. Ha estat una jornada calurosa, amb un sol de justícia que ha posat a proba la reistència dels gairebé 170 bikers que hi han participat.
La opinió majoritària dels participants és molt positiva, amb una ruta molt variada i tècnica (amb algunes pujades dures i uns corriols de baixada divertits). El sempre delicat tema del marcatge ha estat correcte (tot i que algun participant ha tingut algun problema en aquest sentit). Prometem que en la propera edició ens esforçarem encara més per què NINGÚ es pugui despistar. En el tema dels avituallaments també tenim clar que hem fallat en la ubicació del primer, ja que ha quedat una mica lluny de la sortida. Hem de dir que la forta calor que feia ha col.laborat molt en aquest aspecte. De cares a futures edicions és un punt a revisar.
També volem enviar una salutació a un dels participants, amic i soci d´aquest club, que per culpa d´una desafortunada caiguda no ha pogut prendre la sortida. Ànims Pau!!!
Comentar també que properament us penjarem un enllaç de l´empresa de fotografia d´en Jordi Aparicio (Foto100) perquè podeu veure les fotos que us ha fet i podeu compra-ne alguna en cas que siguin del vostre agrat.
També, durant les pròximes hores, tenim previst penjar la llista d´arribada dels bikers al pabelló i el temps invertit. Ja sabeu que, per la configuració del recorregut de la pedalada, no us podem dir quina volta ha fet cada participant, però com a mínim podreu treure conclusions sabent el temps i els quilòmetres que heu fet.
Per finalitzar, estarem agraïts de qualsevol comentari, positiu o negatiu, que podeu tenir de la pedalada. Això ens ajudarà enormement per poder organitzar millor futures edicions de la Perifèrica.

Fins aviat!!!

1 comentari:

  1. Aquesta ha estat la primera pedalada a la que he participat i he de dir que, tot i que m'ha resultat força dura, m'ho he passat molt bé.
    Enhorabona per la feina feta i fins l'any vinent!

    ResponElimina