18 de maig 2011

Primeres informacions Perifèrica 2011Hola a tothom,

En aquesta entrada explicarem una mica com serà la Perifèrica 2011:

-Hem penjat els perfils de les dues rutes. El desnivell positiu de la volta curta són uns 785mts. i de la llarga uns 1400 mts. En el perfil de la llarga hi falta alguns quilòmetres, sortint en total uns 48 kms.
-Aquest any, a diferència del passat, no hi haurà bucles per fer curta i llarga. La curta la faran tots els participants, i als que encara els quedin "cames" les podran acabar de rostir en els 22 kms. restants de la llarga.
-Volta curta d´entre 26 i 27 kms. És la volta que nosaltres anomenem "dels corriols". Es baixa per 5 corriols de nivell baix/mig amb les respectives 5 pujades. Aquesta volta passa pels termes municipals d´Hostalric, Massanes i Sant Feliu de Buixalleu.
-La volta llarga és la curta més uns 22 kms. per la zona de Ramió i Fogars de la Selva. Tot el recorregut és per pista, però hi ha alguna baixada que és molt ràpida i trencada, on s´haurà d´anar amb molt de compte.
-Recomanem que si arribeu una mica justos de força a la bifurcació entre la curta i la llarga no us aventureu. Si la curta ja és físicament exigent, el recorregut de la llarga és bastant "trencacames", amb alguna pujada molt dreta.
-Heu de tenir en compte que el 19 de Juny, previsiblement, farà molta calor. Hem intentat buscar pistes i camins amb bones ombres, però no sempre serà així. Alguns bikers de la zona que estan en forma l´han fet i ens han confirmat que serà dura físicament.
-Les inscripcions es poden fer, anticipadament, a Live Bikes (C/Girona nº8 d´Hostalric, tel. 972865289). Preus: 10€ Federats i 15€ No Federats. El dia de la marxa els preus seran de 13€ Federats i 18€ No Federats.
-Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu a livebikes@gmail.com

Properament penjarem més informacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada