10 d’oct. 2012

Aclariment cronometratges

Hola a tothom,

   Ens ha arribat algun e-mail de corredors descontents perquè no apareixien en les classificacions de la marxa popular llarga. Us expliquem:
   El Club Ciclista Hostalric ha portat a terme l´organització de la cursa (demanar permisos, netejar camins, marcatge de circuit, esmorzars, etc). Del que no ens hem fet càrrec, pel fet de ser Copa Gironina, ha sigut del cronometratge. Aquest tema s´en fa càrrec la delegació de Girona de Ciclisme i, per això mateix, el Club Ciclista Hostalric va pagar a 4 àrbitres de la federació perquè així ens hi obliguen. 
   Ens sap molt greu el què ha passat. Hem parlat amb el Sr. Francesc Moradell (Delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Girona) i ens ha dit que els àrbitres no ténen l´obligació d´apuntar a la gent que s´apunta a la marxa popular. Si ho fan és per cortesia i que, a partir d´una hora que creuen adient, deixen de controlar el temps d´arribada dels corredors. 
   Volem que sapigueu que a nosaltres també ens desagrada aquesta situació però no teníem constància que el funcionament del cronometratge fós aquest, ja que és la primera Copa Gironina que organitzem. Mil discúlpes als afectats per la part que ens toca.
    Quedem a la vostra disposició per qualsevol cosa.

   Salut i pedals
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada