9 d’oct. 2012

El dia després...

Hola a tothom!!!

   Ja fa unes hores que s´ha acabat la Perifèrica 2012. Els membres del CC Hostalric fem cara de cansats de tants dies de feina continuats i encara tenim moltes coses per solucionar (treure cintes, endreçar material, fer números, etc).
   Les primeres conclusions que estem treient són molt positives. En primer lloc, i pels comentaris que ens arriben, sembla que el recorregut ha agradat en general. Aquest any hi hem fet unes quantes modificacions per no tocar géns de carretera i hem inclòs un nou corriol (els quatres, on hi havia la rampa de fusta). La veritat és que vam tenir un bon debat sobre si incloure´l o no, i pels vostres comentaris sembla que vam encertar. De cara a l´any vinent potser farem la rampa una mica més planera perquè els companys de l´ADF ens han dit que la va baixar molt poca gent. També vam optar per fer el bucle de la volta llarga per la zona de Massanes, molt més frondosa, humida i agradable que les interminables pistes del Montnegre.
   Una altra cosa que ens fa feliços és que no tenim constància que ningú es perdés per culpa d´un mal marcatge. Estàvem molt conscienciats amb aquest tema i sembla que ens en vam sortir prou bé.
   Com a aspectes a millorar, vam fer curts en les previsions del número de participants i alguns us vau quedar sense butifarra i/o obsequi. Era el primer any que organitzàvem una Copa Gironina i vam preveure uns 250 participants, i finalment vau ser 316. També sabem que alguns us vau trobar un ramat de xais i un pastor "emprenyat" a l´últim corriol de baixada (Gaserans),i ens sap molt greu!!! L´any vinent, si tornem a organitzar la cursa, anirem a veure el pastor i li direm que canvii la pastura aquell dia (això si no ens fot un cop de pal,  jeje).
   Volem donar-vos les gràcies per la vostra participació, per haver-nos fet confiança i esperem que hagueu gaudit la cursa del principi al final. Si teniu algun queixa, idea, proposta de millora, etc. ens podeu deixar un comentari en aquest blog o a livebikes@gmail.com, en Joni i l´Ivan en prendran nota i segur que ho millorem en un futur.

   Moltíssimes gràcies!!!

   Salut i pedals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada