4 d’oct. 2012

Tot a punt

Hola a tothom!!!

   Aquesta setmana està essent per a nosaltres una d´aquelles setmanes boges en les que amb prou feines veus la familia, t´aixeques molt d´hora i vas a dormir tard... Estem fent l´última apretada per tenir-ho tot a punt pel diumenge i que la cursa estigui a l´alçada de les circumstàncies.
   Estem donant els últims retocs als circuits, acabant de netejar algun corriol, repassant que tinguem tot el material necessari, etc. Això fa que tots els membres del club anem de bòlit i no ens serà possible penjar els tracks dels circuits. És un tema que ens sap molt greu perquè molts de vosaltres ens heu trucat per poder fer-hi una volta abans de la cursa. Us assegurem que l´any vinent no es tornarà a repetir. Mil discúlpes!!!
   Ja tenim una part del circuit marcada i això ens ha fet pensar a dir-vos que el marcatge serà amb cinta vermella/blanca i guix (en algun tram de la volta llarga potser només hi haurà cinta). Per desgràcia ens serà impossible tenir el circuit marcat, com a mínim, fins dissabte a mitja tarda. També us volem demanar que quant trobeu una senyal amb tres fletxes mirant avall extremeu les precaucions. Si hi són és perquè en aquell tram hi trobareu algun baixador fort, escaló, alguna reguera important, una rampa de baixada de fusta, etc.
   Una altra cosa a destacar: a partir del punt on es tornen a ajuntar volta curta i volta llarga es comparteix el recorregut fins a l´arribada. Si has fet la curta i veus que els primers corredors de la llarga t´agafen deixa´ls  passar si us plau!!! Ells estan competint i s´hi juguen molts punts.
      Esperem que la cursa us vagi molt bé, que us agradi la zona per on sortim nosaltres en bici, i que sigui un dia que guardeu a la memòria com un dia genial de BTT.

   Fins diumenge!!!

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Bon dia companys.
    Des de La Torreta Bike CC volem felicitar per l'organització de la Copa Gironina d'aquest passat Diumenge i destacar l'excel • lent marcat del recorregut.
    Felicitats.
    Salutacions cordials,
    Jorge Ariza
    La Torreta Bike Club Ciclista (La Roca Del Valles)
    latorretabike@gmail.com
    www.latorretabike.com

    ResponElimina